Memorial Internacional 21 juliol

RECORDANÇA – MEMORIAL 21 JULIOL

Memorial Internacional para los Consumidores de Drogas

Cada 21 de julio Manifestación en Plaza San Jaime como recordatorio de todas las personas fallecidas a causa de una malas políticas de drogas.

Els noms i els incidents de moltes víctimes de la guerra contra les drogues mai es sabran.

El Memorial Internacional per a la Commemoració del Dia 21 de juliol està dedicat a aquelles persones, conegudes i desconegudes, que han mort en la guerra contra les drogues i també a tots els activistes i  consumidors de drogues. És un moment en què consumidors de drogues de la comunitat poden recordar i retre homenatge als nostres amics i éssers estimats, pels funerals als que no van poder assistir, per les morts que ningú reconeix i reivindicar canvis raonables sobre la qüestió “drogues”. De moment no arribem a dir adéu.

Volem recordar a aquells que sabem, i els que no – a partir de les nostres famílies, grups, pobles i ciutats de tot el món. La gran majoria d’aquestes morts no són només les morts per drogues, sinó de les lleis de la prohibició i la ignorància generalitzada i de l’estigmatització que segueix cegament.

21 juliol això és un Dia per el Record.

Per als que han mort per un ús no reglamentat o regulat de les drogues, trobant-se  aquestes en el mercat negre, al marge dels medicaments.

Per als que han estat criminalitzats i empresonats, que en el cas de l’addicció a la  seva única addicció a la  sobredosi per tal  d’alliberar-se.

Per als que han mort a causa d’infeccions relacionades amb el consum de droga a través de la pobresa o la discriminació en els nostres hospitals.

Per als que moren a les presons de la malaltia, la violència i pena de mort en estats com (Singapur, Birmània i la Xina), o en mans d’esquadrons de la mort paramilitars com a Mèxic, Tailàndia i el Brasil.

Per als que han mort pel virus de transmissió (VIH, VHC) a causa d’una mentalitat de Guerra Contra les Drogues, que desanima activament i fins i tot tipifica com a delicte l’intercanvi de xeringues i els programes de tractament de drogues com a Suècia i Rússia.

Per a aquells que desafien les lleis per obtenir el seu medicament o droga d’elecció, que es veuen atrapats en el foc creuat de les batudes de drogues fortament armades
o guerres de bandes per l’afany de lucre de les drogues il·legals.

Per als que van perdre l’esperança o que van abandonar la lluita, als que no podien lluitar més. I Per a aquells que van morir en la pobresa, i sols.

El 21 de juliol és el dia en què tot el món,  portarà  la torxa de la dignitat i l’esperança en recordar els nostres amics.

REMEMORACIÓN – MEMORIAL 21 JULIO

Los nombres y los atributos de muchas víctimas de la guerra contra las drogas nunca se sabrán.

El Memorial Internacional del Día 21 de julio está dedicado a aquellas personas, conocidas y desconocidas, que han muerto en la guerra contra las drogas y también a todos los activistas y  consumidores de drogas. Es un día en el que podemos recordar y rendir homenaje a nuestros amigos y seres queridos, por los funerales a los que no pudieron asistir, por las muertes que nadie reconoce y reivindicar cambios razonables sobre la cuestión “drogas”. Por el momento no llegamos a decir adiós.

Queremos  recordar a aquellos que conocemos, y a los que no – a partir de nuestras familias, grupos, pueblos y ciudades de todo el mundo. La gran mayoría de estas muertes no son sólo  muertes por drogas, sino por las leyes de la prohibición y la ignorancia generalizada y el estigma que sigue ciegamente.

21 de Julio esto  es un Día para el Recuerdo.

Para los que han muerto por  un uso  no reglamentado o regulado de las drogas, encontrándose estas en el mercado negro, al margen de los medicamentos.

Para los que han sido criminalizados y encarcelados, que en caso de liberación debido a su única adicción a la sobredosis para poder librarse de tal situación.

Para los que han muerto a causa de infecciones relacionadas con el consumo de  drogas,  de la pobreza o la discriminación en nuestros hospitales.

Para los que mueren en las cárceles de enfermedad,  violencia y pena de muerte en Estados como (Singapur, Birmania y China), o en manos de escuadrones de la muerte paramilitares como en Méjico, Tailandia y Brasil.

Para los que han muerto por el virus de transmisión (VIH, VHC…) debido a una mentalidad de Guerra Contra las Drogas, que desalienta activamente e incluso tipifica como delito el intercambio de jeringas y los programas de tratamiento de drogas como en Suecia y Rusia.

Para aquellos que desafían las leyes para obtener su medicamento o droga de elección, que se ven atrapados en el fuego cruzado de las redadas de drogas fuertemente armadas o guerras de bandas por el afán de lucro de las drogas ilegales.

Para los que perdieron la esperanza o que abandonaron la lucha, a los que no podían luchar más. Y para aquellos que murieron en la pobreza, y solos.

El 21 de julio es el día en que todo el mundo  llevará la antorcha de la dignidad y la esperanza al  recordar a nuestros amigos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s